Onze cadeaus /

Op deze pagina kun je jouw cadeau kiezen. Wij hebben enkele van de beste vruchtensappen geselecteerd. Maar ook andere alcoholvrije dranken. En je vindt hier een lekkere keuze uit witte, rosé en rode wijnen. Of een heerlijke fles Champagne en Port.

Als extra verrassing hebben wij bij elke fles een beschrijving van de inhoud gemaakt met een bijpassend recept voor ontbijt, lunch of diner.

Hoe werkt het? /

1. Kies de fles die jij cadeau wilt geven

Kwalitatief uitstekende en lekkere producten, voor een scherpe prijs en waarvan wij weten dat mensen deze graag als verrassing ontvangen! Wil je een bedrijfslogo toevoegen of meer dan 10 cadeaus kies dan voor een offerte op maat.

l

2. Voeg je persoonlijke boodschap toe

Je kunt jouw persoonlijke boodschap aan ons doorgeven. Kies daarbij het lettertype dat je bij de gelegenheid vindt passen. Wij drukken jouw boodschap op het deksel van een wijnkistje en verpakken jouw cadeau feestelijk.

3. Kies een geschikt bezorgmoment

Vandaag – op een werkdag – besteld is morgen mee met PostNL. Wil je bezorging op een specifieke dag? Maak dan gebruik van onze bezorgkalender. Die vind je bij het bestellen.

4. Reken eenvoudig en veilig af

Als je bestelling volledig is afgerond kun je eenvoudig en veilig betalen met iDeal, Paypal of CreditCard.

Inspiratie /

Wijn cadeau - Gifts&Drinks

Maak een keuze uit alle cadeaus /

Kies je cadeau /

Bepaal je prijs /